درگذشت خالق دروغ بزرگ شهید زیر تانک، یعنی حسین فهمیده در سال ۹۷
حمیدهوشنگی از روزنامهنگاران و خبرنگاران قدیمی، در تهران در سن 70 سالگی بر اثر سرطان درگذشت.
او از ۱۳۵۲ فعالیت خود را در حوزه خبرنگاری در رادیو تلویزیون آغاز کرد و در سالهای جنگ بین ایران و عراق نیز در خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی، ایرنا پارس سابق فعال بود.
او به عنوان معاون ستاد تبلیغات جنگ نیز فعالیت می کرد.
در ماههای آخر عمر، از طرف دستگاه قضایی و به اتهامات سیاسی، به دو سال زندان محکوم شد که اجرایی شدن آن حکم، به علت بیماری سرطان به تعویق افتاده بود.
قوه قضاییه همچنین مانع از خروج مجدد او از کشور شد.
اما نکته جالب درباره حمید هوشنگی آنجاست که ایشان در مصاحبهای گفت روزی پس از شنیدن خبر شهادت نوجوان 16 سالهای بنام حسین فهمیده، با شهید آوینی تصمیم گرفتیم جهت تهییج جوانان و ایجاد شور انقلابی و حماسی، سناریو ساختگی زیر تانک رفتن نوجوان 13 سالهای بنام حسین فهمیده را در روزنامه کیهان بنویسیم و در کمال تعجب، دو روز بعد حضرت امام در سخنانی گفت رهبر ما نوجوان 13 ساله ایست که نارنجک به کمر خود بست و به زیر تانک دشمن رفت و آنرا منهدم کرد.
بعد از این سخنرانی بود که ما جرئت نکردیم آنرا تکذیب کنیم و اینگونه بود که حماسه دروغین حسین فهمیده، شکل واقعی بخود گرفت در حالیکه اساساً هیچگاه هیچ کودک یا بزرگسالی برای انهدام یک تانک، زیر آن نرفته بود .
شاید بهتر است بگوییم افسانهٔ حسینفهمیده در بخش تبلیغات پروپاگاندا جنگ، شکل گرفت.
هوشنگی از این میگفت که چطوری استدلال کردند که جنگ به قهرمان نیاز دارد، اینکه چطوری باید قهرمانسازی کرد و قهرمانسازی کردند!؟
افسانه تبدیل به واقعیت شد و یک داستان به ما مردم آن زمان در لباس واقعیت فروخته شد.
اما واقعیت چه بود؟؟
نوجوان 16 ساله بر اثر ترکش خمپاره عراقیها کشته شد، اسمش حسین فهمیده بود.
و اما بقیهٔ ماجرا، بال و پری بود که هوشنگی و شهید آوینی برای تهییج افکار عمومی به صورت داستان ساختگی ساخته و پرداخته کردند.
گویا پدر و مادر حسین فهمیده هم از اینکه پسرشان زیر تانک نرفته مطلع بوده و یکبار در مصاحبهای به مناسبت سالگرد شهادتش، پدر حسین حاضر به مصاحبه نشد و مادر حسین نیز به این موضوع اشاره کرده بود و همین امر، موجب بایکوت رسانهای آنها تا پایان عمرشان شد.
پیش از آن هم، یکی از فرماندهان ارتش در زمان جنگ ماجرای زیر تانک رفتن حسین فهمیده را دروغ خوانده بود.
سرتیپ دوم مسعود بختیاری، از فرماندهان نیروی زمینی ارتش در زمان جنگ، در سال ۱۳۹۶ در برنامه خشت خام زیر تانک رفتن نوجوان سیزده ساله و منفجر کردن آن با نارنجک را زیر سؤال برد و گفت : به هر حال در جنگها، اینگونه اسطوره سازی میکنند، قطعا این یک دروغ بود که بشود زیر تانک رفت و آن را با یک نارنجک منفجر کرد.
چه کسی باور میکرد به همین سادگی، در قرن بیستم، افسانهای بسازند!به داستانش پر و بال بدهند. برای داستانشان، شاهدان دروغین بتراشند. تصاویر جعلی و فیلم و کلیپ و سرود و مصاحبه و مستند!
و میزگرد و جشنواره و وصیتنامه و مجسمه و سردیس و تندیس و . . . از آن ساخته و به خوردمان بدهند.
این، همان کاری است که همیشهٔ در تاریخ مذاهب، برای تمام قصههای ساختگیشان کردهاند و فقط ساده لوحان و فریب خوردگان آنها را باور میکنند!
حال افسانههای 2500 ساله تاريخ حکومت ايران بماند!!!
کدام آدم عاقل میتواند باور کند یک تانک عظیم الجثه با آن همه آهن و فولاد با یک نارنجک دستی منفجر شود؟!
به قول قدیمیها شنونده، باید عاقل باشد.
منبع :کانال تلگرامی موج