اخباراخبار اهواز

کعبی: تشکیل «شورای ملي برای مبارز با اشغال لبنان توسط ایران» پایان اشغالگری ایران در منطقه است

دکتر عارف کعبی، رئیس کمیسیون اجرایی دولت اهواز، از تشکیل «شورای ملي براي مبارز با اشغال لبنان توسط ایران» به رهبری «احمد فتفت»، نماینده سابق پارلمان لبنان، حمایت کامل خود را اعلام کرده وهمکاری خود را با این شورا برای پایان دادن به حضوررژیم اشغالگر ایران در کشور لبنان عربی برادر اعلام کرد.

ایشان تاکید کردند: ملت اهواز و کمیسیون اجرایی دولت اهواز، برحمایت کامل خود از حرکت ملت لبنان به منظور پایان دادن به نفوذ ایران در منطقه تاکید دارند.

رئیس کمیسیون اجرایی دولت اهوازبا اشاره به تشابه اقدامات «شوراي ملي برای مبارزه با اشغال لبنان توسط ایران » و «ملت اهواز» علیه رفتار اشغالگرانه ایران، بر این باور است که شورا بر حضور نیروهای ملی عربی-لبنانی و اراده برای مقابله با اشغالگری ایران، به منزله حمایت از اقدامات ملت اهواز در مقابله با اشغالگری حکومت ایران دراهواز است.

کعبی آمادگی کمیسیون اجرایی دولت اهواز را برای همکاری با «شوراي ملي براي مبارزه با اشغال لبنان توسط ایران» و  هرملت عرب آزاده ای که در مقابله با اشغالگری ایران و نفی اشغالگری فارس اعلام آمادگی داشته باشد، اعلام کرد.

وی این حرکت را به منزله «پیوند و حمایت» از آرمان ملت اهواز می داند.

کعبی استقرار شورای ملي برای مبارزه با اشغال لبنان توسط ایران را در لبنان تأییدی بر «پایان نفوذ ایران» و «زوال قدرت فارس» در منطقه خلیج عربی عنوان کرد.

شایان ذکر است که بیش از 200 سیاستمدار لبنانی در تأسیس «شوراي ملي براي مبارزة با اشغال لبنان توسط ایران پایان دادن به اشغالگری ایران در لبنان» به رهبری احمد فتفت، نماینده سابق لبنان شرکت داشته و مبارزه علیه نفوذ ایران و حزب الله، که در واقع نمانده ایران است،گامی بزرگ برای ایجاد حاکمیتی آزاد و مستقل در لبنان بدون حضور سایه های فعالیت‌های تروریستی حزب الله قلمداد می شود.

سند سیاسی «شوراي ملي براي مبارزة با اشغال لبنان توسط ایران» پایان دادن به اشغال لبنان توسط ایران، تکمیل اجرای معاهده طائف با تمامی مفاد آن و احیای حاکمیت دولت بر تمامی اراضی لبنان به ویژه محدود کردن حق استفاده از خشونت جهت ایجاد امنیت است. 

اعضای شورا خواستار آن شدند که حزب‌الله «بر اساس شرایط لبنان، یعنی طبق قانون و قانون اساسی لبنان به لبنان بازگردد و سلاح‌های خود را طبق قانون اساسی و قطعنامه‌های 1559 و 1701 پذیرفته و همچنین دولت را به کشور تحویل بدهد. 

موضوعات ذات صلة

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا