اخباراخبار جهان عرب

سه هشدار متوالی در ینبع عربستان

مقام‌های دفاع مدنی عربستان سعودی بامداد شنبه اعلام کردند که پس از چندین نوبت فعال شدن سامانه هشدار زودهنگام در مناطق غربی این کشور، وضعیت به حالت عادی بازگشته و خطر احتمالی برطرف شده است.

بر اساس اعلام سازمان دفاع مدنی عربستان، آخرین آژیر هشدار که در استان ینبع به صدا درآمد، پس از مدت کوتاهی با اعلام پایان وضعیت اضطراری همراه شد. این نهاد تأکید کرد که در حال حاضر هیچ خطری مناطق ینبع و جیزان را تهدید نمی‌کند.

پیش‌تر خبرگزاری رویترز گزارش داده بود که سامانه هشدار زودهنگام عربستان در استان ینبع برای سومین بار طی چند ساعت گذشته فعال شده است. این هشدارها موجب جلب توجه ساکنان منطقه و افزایش گمانه‌زنی‌ها درباره منشأ تهدید احتمالی شد.

هم‌زمان، دفاع مدنی عربستان اعلام کرد که وضعیت در جیزان نیز به حالت عادی بازگشته و هشدارهای صادرشده در این منطقه لغو شده است. جیزان در جنوب‌غربی عربستان و ینبع در سواحل غربی این کشور و در امتداد دریای سرخ قرار دارند.

مقام‌های سعودی تاکنون جزئیاتی درباره ماهیت تهدید یا علت فعال شدن چندباره سامانه هشدار زودهنگام منتشر نکرده‌اند. در نتیجه، دلیل به صدا درآمدن مکرر آژیرها همچنان نامشخص است و هیچ گزارشی از خسارت یا تلفات احتمالی نیز منتشر نشده است.

موضوعات ذات صلة

دکمه بازگشت به بالا