اخباراخبار اهوازمهمترین اخبار هفته

فوری: گزارش‌های اولیه ازانفجارهای مهیب در سرزمین اهواز؛ اهواز، ماهشهر و چغادک بوشهر

اهواز –خبرگزاری دولت اهواز

بر اساس اطلاعات دریافتی از شهروندان و منابع محلی در سرزمین اهواز، حوالی ظهر امروز دو صدای انفجار بسیار مهیب در شهرهای اهواز و بندر ماهشهر شنیده شده است. شاهدان عینی می‌گویند شدت انفجارها به حدی بوده که موجب لرزش ساختمان‌ها و ایجاد نگرانی گسترده در میان ساکنان این مناطق شده است.

در چغادک بوشهر نیز گزارش‌های تأییدنشده‌ای درباره هدف قرار گرفتن پایگاه هوافضای سپاه پاسداران منتشر شده است. به گفته منابع محلی، چندین انفجار پی‌درپی در این منطقه رخ داده و دود غلیظی در آسمان مشاهده شده است. تاکنون جزئیات رسمی درباره میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.

از اهواز نیز گزارش‌هایی مبنی بر هدف قرار گرفتن چند نقطه در سطح شهر مخابره شده، اما مکان دقیق مناطق مورد اصابت هنوز مشخص نیست. برخی منابع غیررسمی از فعال شدن سامانه‌های پدافند هوایی در اطراف اهواز و ماهشهر خبر داده‌اند.

همچنین بر اساس اطلاعات اولیه، قرارگاه عاصف در مینابِ هرمزگان نیز هدف حمله قرار گرفته و انفجارهایی در این منطقه گزارش شده است.

تا این لحظه هیچ بیانیه رسمی از سوی مقاماتحکومت تهران یا نیروهای مسلح درباره این رویدادها منتشر نشده است. گمانه‌زنی‌هایی درباره ارتباط این انفجارها با تحولات و درگیری‌های اخیر منطقه مطرح شده، اما این ادعاها هنوز به طور رسمی تأیید نشده‌اند.

خبرگزاری AHWAZSTATE NEWS در حال پیگیری مستمر تحولات است و به‌محض دریافت اطلاعات رسمی و تأییدشده، آن را منتشر خواهد کرد. به شهروندان مناطق جنوبی توصیه می‌شود اخبار را از منابع معتبر دنبال می کند.

موضوعات ذات صلة

دکمه بازگشت به بالا