اخباراخبار ايران

افشای محل اقامت شبهای برخی مسئولین در بیمارستان ها  

در روزهای اخیر، همزمان با ادعای قدرت و اقتدار حکومت تهران موجی از روایت‌ها و گزارش‌های از سوی منتبع آگاه  درباره تغییر محل استقرار یا تشدید تدابیر حفاظتی برخی مقام‌های ارشد حکومت تهران  افشا شدهخ است که مسئولان ارشد حکومت تهران شبها در بمیارستان های شهر اقامت می کنند.

محسن اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه حکومت تهران است. او عالی‌ترین مقام دستگاه قضایی حکومت تهران محسوب می‌شود و مسئولیت اداره قوه قضاییه را بر عهده دارد که شبها در طبقه منفی 4 بیمارستان نیکا تهران می خوابد.

احمدرضا رادان،فرمانده کل نیروی انتظامی حکومت تهران است و مدیریت ساختار پلیس و نیروهای انتظامی حکومت تهران را بر عهده دارد وی شبها در بیمارستان سجاد تهران می خوابد.

احمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد و نماینده رهبر حکومت تهران در استان خراسان رضوی است و از چهره‌های مذهبی و سیاسی شناخته‌شده در ساختار حاکمیت به شمار می‌رود، وی نیز شبها  در بیمارستان امام رضا 3 قسمت در زیرزمین لحستیک خدمات می خوابد

انتشار این روایت‌ها همزمان با تأکید مکرر مقام‌های حکومتی بر قدرت و ثبات، به شکل‌گیری پرسش‌هایی در افکار عمومی درباره میزان نگرانی امنیتی در سطوح بالای حاکمیت دامن زده است. در شرایطی که ادبیات رسمی بر اقتدار استوار است، گسترش گزارش‌هایی درباره تدابیر حفاظتی ویژه می‌تواند به شکاف میان روایت رسمی و برداشت عمومی منجر شود.

موضوعات ذات صلة

دکمه بازگشت به بالا